Kekin: Slušanje Zekanovića može uzrokovati trajno oštećenje mozga, on ima neurotoksični učinak

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Zastupnica Možemo! Ivana Kekin odgovorila je na optužbe Hrvoja Zekanovića (HDS) koji je jutros u Saboru rekao da je Sandra Benčić prije više od 20 godina ilegalno prodavala petarde u Zagrebu.

Kekin je rekla da s tim optužbama nije upoznata jer, tvrdi, Zekanovića inače ne sluša jer ‘on ima neurotoksični učinak i može uzrokovati trajna oštećenja mozga’.

Kekin: Ne slušam ga jer to može izazvati oštećenje mozga
„Ne znam ništa o tome, ali inače ne slušam kolegu Zekanovića jer je moj dojam da on ima neurotoksični učinak. Moždane stanice se ne obnavljaju tako da to može uzrokovati trajna oštećenja”, uzvratila je kratko Kekin.

Zekanović objavio fotku petardi: ‘Premijerka’
Podsjetimo, tijekom slobodnog govora Zekanović se pohvalio da će javnosti i medijima dati važne informacije.



“Slažem se s Plenkovićem da imamo dvije Hrvatske, jednu koja radi i jednu koja prodaje petarde na Tomislavcu, neovlašteno. Vidim da su neki iz ljevice objesili lica, znaju o čemu se radi. Protiv S.B. je 2001. godine PU zagrebačka podnijela prekršajnu prijavu jer je na Tomislavcu građanima nudila prodaju pirotehnike, vrijeđala i omalovažavala policiju. Pogodite o kome se radi, bila je visoko pozicionirana aktivistica u Centru za mirovne studije, studirala je 18 godina, a danas kada govori, snažno maše rukama. Ovaj dokument je javno dostupan”, rekao je Zekanović, aludirajući da je S.B. zapravo Sandra Benčić.

Zekanović tu nije stao, pa je na Twitteru objavio fotografiju petarde Puma 2 uz emotikone smijeha i riječ ‘premijerka’, referirajući se na činjenicu da je Benčić istaknula kandidaturu za premijerku.

U Saboru je također izvrijeđao i predsjednika Zorana Milanovića, kojeg je prozvao ‘vrhovnikom koji je udubio kauč na Pantovčaku’.

Komentari