Kraj jedne ere! Španjolski mediji najavili Modrićev odlazak iz Reala: Kažu da u klub stižu dva igrača

Foto: Guliver image

Jedan od najpoznatijih španjolskih medija AS, smatra kako je ova sezona ipak zadnja koju će Luka Modrić odigrati u Realu, a to potkrepljuje činjenicom kako će na ljeto u Kraljevski klub doći dva igrača, s kojima će u potpunosti započeti nova era kluba.

Tako je sve spremno za dolazak Kyliana Mbappa, koji će po navodima AS-a preuzeti Modrićevu desetku, dok će Endrick koji je već kupljen od Palmeirasa uzeti Benzeminu devetku i to će značiti kar jedne ere u Realu, piše AS.

“Još nisam stigao u Madrid, pa ne znam koji ću broj dobiti, ali ja nadam se da ću jednog dana nositi dres 9”, poručio je Endrick, kojem će želja biti ispunjena, dok se zna što je broj 10 u Madridu i zašto ga želi Mbappe.

Kraj jedne ere

Kad je stigao u Real Modrić je prvo imao broj 19, a nakon što je prerastao u jednog od glavnih igrača u Realu su mu ‘desetku’ dodijelili 2017. godine i teško je za vjerovati kako bi Real od Luke tražio da dragovoljno preda dres.

Po AS-u dva legendarna dresa 9 i 10 dobit će nove vlasnike i time će doći kraj ere koju su obilježili Modrić, Benzema, Ronaldo i mnogi drugi veliki igrači.

Modrić još nije dobio konkretnu ponudu Reala za sljedeću sezonu, ali ipak nikada se ne treba reći da je gotovo kada je gotovo, barem se to tisuću puta pokazalu na primjeru Luke Modrića.

Luka Modrić poslao najvećeg nogometaša svih vremena ‘u mirovinu‘: Njegov izraz lica sve je rekao

 

Komentari