Krupnim koracima do vrha! Fantastično ostvarenje Zrinke Ljutić: Imamo postolje

Foto: GuliverImage/GEPA pictures/Manfred Binder

Sportski prepuna nedjelja nastavila se i s drugom vožnjom slaloma za žene u Andori, koju je odlično odradila naša Zrinka Ljutić i osvojila drugo mjesto, dok je Leona Popović završila kao 28.

Naša Zrinka Ljutić je sjajna u prvoj vožnji i zauzela je treće mjesto, a za prvoplasiranom Anne Swenn Larsson zaostajala je 42 stotinke sekunde, dok je između njih bila još i Paule Moltzan kao drugoplasirana.

Foto: GuliverImage/AP Photo/Giovanni Maria Pizzato

Drugi lauf naša Zrinka je u Soldeu odradila odlični prvi dio staze, malo je popustila u donjem dijelu, ali je na kraju ušla u cilj s prednošću od 54 stotinke ispred tad prvoplasirane, a kada je Moltzan bila sporija nadali smo se prvom mjestu, no Anne Swenn Larsson je na kraju ipak bila bolja i osvojila slalom u Soldenu.

Zrinki je to treće postolje u karijeri, do svojeg prvog postolja došla na kraju prošle sezone trećim mjestom slaloma u češkom Špindlerovom Mlinu, a potom je prije nekoliko tjedana drugim mjestom u slalomu u slovačkoj Jasni ostvarila svoj najbolji plasman karijere. Andorski Soldeu se opet pokazao sretnim za hrvatsko skijanje jer je lani na završnici sezone Popović bila također druga.



Komentari