Maloljetnice pretukle ZET-ovku: ‘Postali smo šljam koje se može cipelariti…’

Ilustracija: Damir Krajač/Cropix

Sindikat autobusnog, tramvajskog prometa Hrvatska – Zagreb na Facebooku je izvijestio o fizičkom napadu na djelatnicu ZET-a i to od strane dviju maloljetnica.

U objavi koju potpisuje predsjednik Sindikata Darko Begić, piše da su na mjesto događaja došli policija, Hitna pomoć i unutarnja kontrola. Tekst objave prenosimo u cijelosti. “Sinoć sam oko 21 h dobio informaciju da je napadnuta naša kolegica, vozačica autobusa”, započeo je u objavi u ponedjeljak.

U objavi je nastavio da su je dvije maloljetnice iscipelarile, nakon čega je stigla policija, hitna, unutarnja kontrola. “Kroz razgovor s kolegicom sam shvatio da je ne bole udarci koje je primila, već je boli činjenica koja pokazuje na što smo spali mi, djelatnici ZET-a”, stoji u objavi, prenosi Direktno.hr



‘Postali smo zadnji šljam’

“Spali smo na to da smo postali zadnji šljam i izopćenici iz društva koje može tući, šamarati, cipelariti, izbijati zube kako se kome svidi. Ako imaš problema slobodno se iskali na djelatnicima ZET-a, nije problem, ne odgovara nitko i nema nikakvih posljedica. Sve ovo je jedna velika sramota i tuga”, iskren je Begić.

Dodao je i kako ga najviše smeta što je nemoćan te da zbog nedovoljnog broja članova nema tko stati iza djelatnika. “Pušiona od posla”, samo je jedan od komentara zgroženih čitatelja.

VIDEO Kontrolorka ZET-a ošamarila učenika, video se munjevito širi! Oglasio se i Pernar: ‘Senf je li moguće…?’

Komentari