Milan Popović o istrazi protiv Redžepija i pravosudnoj borbi za sina: Pokušaj Severine da zastraši sve u ovom slučaju

screenshot RTL

USKOK istražuje Gzima Redžepija zbog sumnje da je pokušao utjecati na vještaka kako bi Milan Popović dobio skrb nad sinom.

USKOK istražuje Gzima Redžepija, gradskog zastupnika i bliskog prijatelja pokojnog gradonačelnika Bandića. I to zbog sumnje da je pokušao utjecati na vještaka kako bi Milan Popović dobio skrb nad sinom kojeg ima s pjevačicom Severinom.

Severinina odvjetnica poručuje kako je pjevačica na to upozoravala javno, dok sada Popović iznosi svoju stranu priče.

USKOK tvrdi da je Redžepi tražio povoljan nalaz za Popovića

Nekad bliski Bandićev suradnik – opet u fokusu javnosti. Ovaj put Gzima Redžepija USKOK sumnjiči da je svojim utjecajem od sudskog vještaka tražio povoljan nalaz za Milana Popovića.



“Tijekom sastanka je okrivljenik vještaku rekao da je dobar prijatelj s tužiteljem u navedenom sudskom postupku, pri čemu je isticao njegove kvalitete i donacije koje je izvršio u korist Grada Zagreba. Osim toga mu je rekao da je tužitelj dobar otac, neizravno aludirajući na potrebu donošenja nalaza u njegovu korist”, naveo je USKOK u priopćenju.

Popović: Ma suludo…

Redžepi danas o svemu šuti, dok Popović za RTL poručuje kako su oni prijatelji dugi niz godina, a da o sastanku nema saznanja.

“S druge strane, znači li to da nitko ne smije reći: ej, moj prijatelj je jako dobar otac. Zato što u ovom što sam pročitao piše da, aludirajući time na to da ovaj vještak treba napisati određeni nalaz. Pa majku mu. Znači on ne smije reći svoje mišljenje da sam ja, kao njegov prijatelj, dobar otac samo zato da ne ispadne da on time čini kazneno djelo. Ma suludo”, kazao je poduzetnik Milan Popović.

Severina – koja danas ima i rođendan, o ovome se nije htjela oglašavati. Preko odvjetnice poručuje kako ona službenu potvrdu da je istraga vezana za njezin slučaj – još uvijek nema.

“Ona kad je tu vijest čula, a čula je iz medija, ne na službeni način, ona je nekako doživjela olakšanje da se uopće na tu temu počeli raditi izvidi sumnje u počinjenje nekih kaznenih djela s obzirom da ona godinama govori o tome da postoji sprega određenih struktura u Zagrebu koje su u situaciji da utječu na one koji donose odluke po pitanju roditeljske skrbi ili daju mišljenja ili sami sudjeluju u tome”, kazala je odvjetnica Severine Kojić, Jasminka Biloš ekskluzivno za RTL.

Komentari