Most predstavio nositelje izbornih lista: Marija Raspudić ide na Plenkovića, a Nino na Jandrokovića

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Politička stranka Most predstavila je u ponedjeljak nositelje svojih izbornih lista na nadolazećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj koji će se održati 17. travnja.

– Nama kampanja ne treba, pokazali smo da smo bili uz tebe proteklih godina. Kod uvođenja eura, kod epidemije korone, kada su nas zatvarali i kada je patilo gospodarstvo, jedini smo u Hrvatskom saboru i na ulici, prikupljajući potpise, ustali u obranu ljudskih prava. Kada pričamo o korupciji i rijekama pravde, ja ću reći dvije riječi, nama je potrebna čista voda. Voda koja čisti i razotkriva korupciju, voda koja pere. Niti jednu aferu SDP nije otkrio u protekle četiri godine, Most je otkrio. Sjetite se – rekao je potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja.

Nezavisna saborska zastupnica Marija Selak Raspudić bit će nositeljica Mostove liste u 1. izbornoj jedinici, saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić nosit će listu u 2., a saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić u 3. dok će drugi na listi u 3. izbornoj jedinici biti sveučilišni profesor i bivši saborski zastupnik Robert Podolnjak.

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Ostatak liste…

Mostovu listu u 4. izbornoj jedinici nosit će povjerenik Mosta za Osječko-baranjsku županiju Josip Skočibušić dok će druga na toj listi biti saborska zastupnica Hrvatskih suverenista Vesna Vučemilović. Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček Mostovu će listu nositi u 5. izbornoj jedinici, u 6. će je nositi potpredsjednik Mosta i saborski zastupnik Nikola Grmoja, u 7. će je nositi saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot, u 8. će je nositi saborski zastupnik Mosta Marin Miletić, u 9. će na njezinom čelu biti saborski zastupnik Mosta Miro Bulj, a u 10. će je nositi predsjednik Mosta i saborski zastupnik Božo Petrov.



Hrvatska republikanska stranka iz Bosne i Hercegovine nosit će Mostovu listu u 11. izbornoj jedinici.

Grmoja jasan: ‘Jedini izvori čiste vode koja će odnijeti ovu korupciju mogu poteći iz Mosta’

Komentari