MOSTU PRIJETI NOVI RAZDOR? Bračni par Čikotić rastjerao organizacije u Splitu i Osijeku

Most NL posljednjih se dana našao u fokusu javnosti, što zbog novih ‘kapitalaca’ koje predstavljaju, a s kojima planiraju pomrsiti račune na parlamentarnim izborima, a što zbog naprasnih odlazaka starih članova, koji su se ili povukli iz politike, ili odlučili napustiti stranačke redove zbog neslaganja sa smjerom u kojem Most ide.

No, izgleda da previranja u stranci neće stati, a novi razdor mogao bi se dogoditi u ogranku u Osijeku. Kako doznajemo od dobro upućenih izvora, vrlo je moguće da dosta članova tog ogranka napusti stranku, a zbog njihove zastupnice Sonje Čikotić.

Čikotić je inače rodom iz Osijeka te je u Saboru kao član iz njihove baze. No, pošto je njezin suprug iz Splita, navodno da zastupnica kada nije u Zagrebu, tada bude u Splitu, zbog čega su članovi iz njezinog temeljnog ogranka izrazito ljuti i frustrirani. Navodno je situacija toliko eskalirala da je ne žele ni na listi na ovim izborima. No, nimalo bolje nije niti u splitskom Mostu, gdje je također atmosfera na vrhuncu, a gdje su ljuti na supruga Sonje Čikotić, Antu Čikotića. On pak navodno 99% vremena provodi u Zagrebu, a u Split dolazi samo na sjednice. Organizacija praktički od njega nema nikakve koristi, što splitske Mostovce strašno frustrira. Hoće li bračni par Čikotić biti sjeme razdora u Mostu, vidjet ćemo narednih dana.

U svakom će slučaju u stranci doći do velikih promjena. Podsjećamo, intelektualac Nino Raspudić danas je ekskluzivno u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ potvrdio kako ulazi u politiku te da će se kao neovisni kandidat naći na Mostovoj listi za parlamentarne izbore, piše Dnevno.hr.



Komentari