Navijački neredi na ulicama Beograda, uhićeno više od 50 huligana, ima ozlijeđenih

Screenshot/Instagram

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se u subotu na beogradskim ulicama uoči derbija koji bi mogao riješiti pitanje osvajača titule.

Uoči 173. po redu okršaja u Beogradu koji je počeo u 18 sati na stadionu Rajko Mitić došlo je do fizičkog okršaja navijača dvaju klubova.

Srpski mediji navode kako su se dvije navijačke skupine sukobile kod Vukovog spomenika i kako je odmah reagirala policija. Informer navodi da su sukob inicirali navijači Zvezde. Njihovih stotinjak pripadnika zaskočilo je manju skupinu navijača Partizana.

Uhićeno je više od 50 huligana, a prema prvim izvješćima dvije osobe su ozlijeđene i morala im se ukazani liječnička pomoć. Hitma pomoć im je odmah pomogla na licu mjesta prije nego li su prevezeni u bolnicu. Navodi se i kako je policija brzom reakcijom spriječila veću eksalaciju nereda.



Pojavile se snimke

Na društvenim mrežama su inače osvanule pojedine snimke sukoba. Na još jednoj snimci, vidi se kako su se pripadnici organa reda u glavnom gradu Srbije primili posla i na tlo polegli dio huligana koje su uhvatili. U komentarima na ovu snimku na Instagramu, ima i sarkastičnih i bijesnih.

“Predstava za narod. Sve bi sad oni organizirali samo da se istina ne vidi i nered čuje. Ako nekoga još zaplaše da na ulicu ne smije izaći, tim bolje”, piše u jednoj reakciji, a jedna je u prvi plan stavila huliganizam koji bi ostavljač komentara oštro ‘sasjekao’.

“Navijači, stoka, glupa, gomila kukavica i smrdljivaca, neostvareni ‘krimosi’ i želja da to postanu. Na vrijeme ih izlomiti, ne da predstavljaju neki faktor. Još jadnija je država čiji su to ‘vojnici’”, piše u bijesnom komentaru.

Komentari