Nenad ZET-ovcima priredio pakao jer su mu stali na žulj, prijeti mu zatvor: Razlog je bizaran

Ilustracija: Damir Krajač/Cropix

Nenad V. (74) mogao bi dobiti kaznu od godinu i pol dana zatvora, koliko traži tužiteljstvo, jer ga se tereti da je ljepljivom tvari uništio čak 12 automobila koji su pripadali zaposlenicima ZET-a ili članovima njihovih obitelji.

U optužnici se navodi da je to činio od ožujka do listopada 2022. na okretištu tramvaja i autobusa na Savskoj cesti u Zagrebu.

Naime, čini se da je na aute nanosio neku vrstu ljepljive tvari i vlasnike vozila oštetio za iznose od 270 do 530 eura. Tužiteljstvo također traži da Nenad nadoknadi štetu za svaki uništeni automobil.

Nenad poriče optužbe: Imao sam problema s vozačima
U obrani je nijekao počinjenje djela.



“Često na okretištu Savski most čekam autobus za Hrvatski Leskovec, a tom linijom putujem dva puta dnevno. Na tom okretištu idem i u javni WC, a tamo sam imao problema s vozačima ZET-a jer me je jedan od njih snimao. Što se tiče kemijskog sredstva, koji sam imao kod sebe kada sam uhićen, kupio sam sredstvo za odštopavanje odvoda te lijepilo kojim sam namjeravao lijepiti tenisice koje su se odlijepile”, branio se Nenad, kako prenosi Večernji list.

 

Komentari