Nina Badrić na meti prevaranata, oglasila se i upozorila pratitelje: ‘Ne nasjedajte. Ovo je laž’

Foto: Instagram

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Nina Badrić ponovno je žrtva prevaranata, koji se čini se baš vole koristiti njenom slavom. Upozorila je svoje pratitelje na društvenim mrežama. Riječ je o lažnom profilu koji se predstavlja kao ona.

“Ne nasjedajte na lažne profile! Ovo je lažan profil”, napisala je popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić na svom Instagram profilu i podijelila screenshot profila da obožavatelji znaju o kojem “lažnjaku” se radi.

“Prevara. Ne nasjedajte na ovu prevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena, ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić, kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica”, napisala je ovom prilikom Nina Badrić.



Krađom identiteta pokušavaju ostvariti laku zaradu

Podsjetimo, već neko vrijeme prevaranti na internetu koriste Ninin imidž za reklamiranje proizvoda za mršavljenje, a pjevačica je već i prije reagirala na sličan incident. No, sada se suočila s novim problemom, lažnim profilom, prenosi Dnevno.hr.

Prevaranti koriste ovakve metode kako bi prodali “čarobne” proizvode koje ne mogu plasirati na tržište jer je njihova djelotvonorst nedokaziva. Budući da ne mogu prodati svoje proizvode pokazivanjem stvarnih rezultata, koriste se lažnim preporukama slavnih.

Nina Badrić na koncertu nahvalila Aleksandru Prijović: ‘Kapa do poda, osobno mi je mega draga’

Komentari