Njemački navijači izgubili strpljenje, osuli paljbu po hrvatskom treneru: ‘Kovač odlazi’

Ivan Lackovic / CROPIX

Okršaj hrvatskih trenera između Union Berlina Nenada Bjelice i Wolfsburga Nike Kovača otišao je na stranu Uniona 1:0, a utakmica je bila prožeta raznim događanjima, koja su možda i odredila tijek utakmice.

Naime, navijači Uniona su u prvom poluvremenu zasuli teren tenis lopticama, u znak protesta protiv ulaska stranog kapitala u njemačke klubove, a prvo poluvrijeme je produljeno za više od 20 minuta.

Baš u vremenu nadoknade, nakon što su se igrači vratili iz svlačionice gol za pobjedu Uniona zabio je Doekhi, a uz gol stoji vrijeme 45’+26, što stvarno zvuči pomalo nerealno.

Kupio mir

Bjelica si je tako kupio malo mira nakon turbulentnog starta u Berlinu, a ovo mu je bila prva utakmica na klupi nakon suspenzije, koju je zaradio kada je u utakmici protiv Bayerna udario Sanea.

 

Berlinčani su sada šest bodova udaljeni od zone ispadanja, ali i dalje to ne osigurava miran san za Bjelicu i njegovu ekipu, za koju Juranović nije nastupio zbog ozljede.

S druge strane Niko Kovač nikako da probudi Wolfsburg, a iako je uprava stala iza njega, navijači zelenih su izgubili strpljenje s hrvatskim stručnjakom.

Marko Mrkonjić/Cropix

Kovač odlazi

‘Kovač odlazi’, odjekivalo je iz kuta navijača Wolfsburga, a hoće li nakon ovog poraza Niko ostati za kormilom kluba iz Vučjeg grada teško je za pretpostaviti.

Niko je nakon utakmice bio vidno frustriran, a paljbu je osuo po glavnom sucu Felixu Zwayeru zbog situacije kod jedinog pogotka Union Berlina, kada je Jenz u tom trenutku bio izvan igre zbog krvavog nosa, a domaći su izveli korner i zabili pobjedonosni pogodak.

“Mogli smo i pobijediti. Imali smo u prvom dijelu dobre šanse. Dominirali smo 90 minuta, a sada smo gubitnici i nitko ne shvaća zašto. Ovo je nogomet, ovo je užasno i okrutno. Nagradit ćemo se, samo je pitanje kada. Moramo vjerovati. Ovo je za mene bila velika pogreška suca”, rekao je nakon utakmice Kovač.

Veliko nezadovoljstvo navijača Dinama, na kraju utakmice Jakirovića gađali čašom piva

Komentari