Novi igrač Reala odmah počeo hvaliti Modrića: ‘Najbolji je na svijetu! Za njega imam veliko poštovanje‘

Foto: Instagram

Arda Güler je predstavljen kao novi igrač Reala. Nakon što je ‘Kraljevski klub‘ za 20 milijuna eura kupio talentiranog, 18-godišnjeg turskog reprezentativca iz Fenerbahçea, danas je on predstavljen na Santiago Bernabeuu.

Güler će nositi dres s brojem 24, a na svojem je predstavljanju spomenuo Luku Modrića odgovarajući na pitanje o snažnoj konkurenciji u Madridu u veznom redu.

– Svi oni su jako važni, ali Modrić je najbolji veznjak na svijetu pa ću iskoristiti priliku da naučim od njega što je više moguće. Jedva čekam učiti i igrati s njim. Imam veliko poštovanje prema njemu – rekao je Güler.

Podsjetimo kako su turski mediji prije nekoliko dana prenijeli kako je mladog veznjaka nazvao Modrić i rekao mu kako odlazi iduće sezone te da želi upravo njemu predati dres.



Güler je otkrio i kako ima velike ambicije u Madridu:

– Real ima veliku povijest i jako važno mjesto u nogometu. Cristiano Ronaldo, Özil, Zidane, Guti… Svi su oni legende i želim biti dio te povijesti – rekao je mladi nogometaš i otkrio gdje najviše voli igrati:

– Najbolje se snalazim u središnjem dijelu veznog reda, ali to nije toliko važno jer se želim izboriti za najbolju poziciju koju mogu dobiti u momčadi. Želim igrati ofenzivno i kreirati prilike za gol, ali moju poziciju će odrediti trener. Igram dobro u središtu veznog reda, ali i na desnom krilu – objasnio je Güler okupljenim novinarima, prenose Sportske novosti.

 

Komentari