NOVI KLUB GA ČEKA! Brzinski posao u Dinamu: Doveden kao zvučno pojačanje i odjednom napustio Modre

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Petar Bočkaj je u četvrtak ujutro otišao iz Dinama. Već je na putu za Austriju gdje se priprema ciparski Pafos. Tamo će obaviti liječnički i potpisati ugovor o posudbi s pravom otkupa. Ponude se iz Standard Liegea i Pafosa stigle u srijedu, a sve se odigralo vrlo brzo, pišu Sportske novosti.

Radi se o posudbi s pravom otkupa. Priča se dogodila brzopotezno, u srijedu poslijepodne u Maksimir su stigle ponude za Bočkaja iz Standarda iz Liegea i Pafosa, Ciprani su bili konkretniji i brži.

Standard je također bio dobra opcija, ali predsjednik Pafosa, gdje brani i bivši Bočkajave suigrač Ivica Ivušić iznio je ogromnu želju za njegovim dolaskom, s ‘Perom Bombarderom’ u momčadi želi se boriti za naslov prvaka.

Transfer Bočkaj koji je u Dinamo stigao u siječnju 2022. godine u transferu vrijednom 2,2 milijuna eura bio je očekivan, s obzirom da je doveden lijevi bek, Ukrajinac, Bogdan Mihajličenko.



Bočkaj praktički od starta u plavom domu nije imao dobar status, malo ga je koristio i trener Ante Čačić, a i Igor Bišćan ostavio ga je na klupi.

Komentari