Perkovac puca od ponosa: ‘Vjerujem u te momke, treba ih podržati’

ANTE CIZMIC Cropix

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je pobjedu nad Rumunjskom pobijedivši je s 31:25. Izbornik Goran Perkovac itekako je zadovoljan.

“Odigrali smo dobar dio turnira, bez obzira na Austriju, zadovoljan sam. Na početku smo bili uplašeni, ali u principu igrali smo dobru utakmicu, igrali smo čvrsto. Mislim da ćemo prenijeti dva boda, Španjolska je jača od Austrije. Svakako ćemo ići jako motivirani da dobijemo sve što hoćemo”, rekao je izbornik.

image
Ante Čizmić/Cropix

‘Vjerujem u te momke’
Prokomentirao je Kušana, Klaricu i Kuzmanovića. “Vjerujem u te momke, ustrajat će da mladi momci ostvare karijeru u reprezentaciji, treba ih u tome podržati”, istaknuo je pa dodao koliko za reprezentaciju znači Domagoj Duvnjak. “Domagoj Duvnjak je za nas od neprocjenjive važnosti, njegova smirenost na terenu i vatreno srce donose jako puno ovoj ekipi”.

Hrvatski rukometaši slomili Rumunjsku bez prevelikih problema: Duvnjak srušio rekord!



Podsjetimo, neočekivanim remijem protiv Austrije, hrvatski rukometaši su si zakomplicirali situaciju oko prolaska skupine i prenošenja bodova u drugi krug. No, pobjedom protiv Rumunjske u susretu 3. kola, Hrvatska je osigurala prolaz, a s koliko ćemo bodova dalje bit će poznato nakon večerašnje utakmice između Španjolske i Austrije.

Komentari