Pernar ne odustaje! Poruka za Tomaševića: ‘Grad Zagreb je ipak preveliki zalogaj za tebe’

Foto: Zeljko Puhovski/cropix

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Luka Korlaet i Danijela Dolenec u utorak ujutro obišli su obnovljene prometnice i kružni tok na raskrižju Nove ceste, Kranjčevićeve i Ulice Božidara Adžije.

Podsjetimo, nakon obilaska održali su konferenciju za medije, a na samom početku došlo je do drame. Točnije, gradonačelniku se u obraćanje ubacio bivši zastupnik u Saboru Ivan Pernar koji je počeo vikati prema okupljenima.

“Recite, zašto ste lagali da su tramvaji stari 10 do 15 godina?”, rekao je i nastavio galamiti. Tomašević mu je pak na sve to odgovorio da “ode svjedočiti u Zambiju”.



Nastavio u svom stilu
Međutim, ako ste mislili da će drami i “svađi” tu biti kraj, varate se, jer bivši saborski zastupnik se nakon svega oglasio i na društvenim mrežama. Pernar je na Twitteru podijelio komentar Zagrepčanke na, kako je naveo, “Tomaševićevu bahatost”.

“Bravo gradonačelnik…niti želiš čuti, niti odgovoriti na pitanje građana!!?? A mi smo te izabrali!! Šteta što nisam bila tamo!! Druga faza je tvoj kip u sredini!!?? Mislim da je grad Zagreb ipak preveliki zalogaj za tebe i baš mi je žao da sam glasala za tebe jer sam mislila mlade snage bit će nam bolje, napredak!! A ono šipak!!”, stoji u objavi komentara koji je podijelio Pernar.

Kasnije se oglasio ponovno i to samo s jednim emotikonom te dijelom novinskog izvještaja u kojem piše da mu je Tomašević odgovorio na pitanje, s čim se on očito nije složio.

Komentari