Petek ‘čestitao’ Bandiću: Lažirao si i tu obljetnicu okruglih 20 godina. Svi se sjećamo da si tri godine proveo na mjestu zamjenika gradonačelnika.

Bruno Konjevic / CROPIX

Zastupnik u Skupštini grada Zagreba Renato Petek čestitao je na društvenim mrežama 20 ‘lažnih’ godina mandata gradonačelniku Milanu Bandiću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Sretna ti Milane lažna 20. obljetnica mandata!

‘I mene boli’, kako piše na ovoj fotki lijevo od tvog stola Milane, tih 20 godina. Vjerujem i mnoge Zagrepčane.

Lažirao si i tu obljetnicu, okruglih 20 godina. Jer svi se sjećamo da si tri godine proveo na mjestu zamjenika gradonačelnika. No, svakom se može dogoditi da si popije i da bježi od policije i nasrće na policajca koji je bio kriv jer te zaustavio, pa ste zbog toga morali obojica otići s funkcije.



Zanimljive stvari u uredu vidim, niti Juričan ih primijetio nije. Stoga pokupi svoje slike sa stola samoljube, a i ona uokvirena djela koja ti stoje desno uza zid i odvezi na vikendicu.

Ponesi i ovu narančastu vrećicu s poklonima. Naučio si narod kaj je Fendi i Louis Vuitton. Naučit ćemo i ovu marku, po njima ćemo te nažalost dobro pamtiti kad uskoro iseliš iz ureda. Nažalost i po financijskim dubiozama kao i marifetlucima koje si radio Zagrebom”, napisao je Petek na Facebooku.

 

Komentari