Pobjednik Supertalenta mjesecima krao nakit po Zagrebu: Napravio štetu u vrijednosti 140.000 eura

Foto: PU Zagrebačka

Pobjednik hrvatskog Supertalenta Petar Bruno Basić uhićen je zbog razbojništva i još nekoliko kaznenih djela. Policija ga tereti za pljačke teške 140 tisuća eura.

PU Zagrebačka objavila je da je uhitila 31-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojništva, jedno kazneno djelo krađe i tri kaznena djela krivotvorenja isprave na području Grada Zagreba. Portal 24 sata neslužbeno doznaje da je riječ o pobjedniku Supertalenta.

Dva kaznena djela razbojništva počinio je u u dvije zlatarnice, i to u Zagrebu u Ulici Vice Vukova i u Sesvetama u Ninskoj ulici. Novac koji je zaradio od prodaje otuđenog zlata trošio bi na kockanje, putovanja i luksuzni način života.

Međutim, tu nije bio kraj njegovom protupravnom ponašanju, sumnja se da je počinio i kazneno djelo krađe na štetu trgovačkog centra na adresi u Zagrebu, Buzinski Krči, gdje je početkom srpnja došao automobilom na koji je stavio ranije ukradene registracijske pločice te iz skladišta otuđio više komada različitih artikala.



image
Foto: Nova TV

Materijalna šteta nastala počinjenjem navedenih kaznenih djela iznosi oko 140.715 eura.

U Supertalentu zaradio 200.000 kuna

Petar Bruno Basić pobjednik je Supertalenta održanog 2016., kada je gledatelje oduševio svojim plesom na šipki, koji mu je donio i nagradu od čak 200 tisuća kuna.

Basić je nakon pobjede govorio da mu je djevojka Danijela najveća podrška te da će velik dio od nagrade uložiti u razvoj njihova studija. Godinu kasnije pristupio je u Hrvatsku vojsku.

image
Foto: PU Zagrebačka

 

Komentari