Pronađena nestala pjevačica! Prijateljica podijelila sretnu vijest: ‘Živa je i zdrava i uredno se javlja na mobitel’

FOTO: Mup/Cropix

Pjevačica Katarina Rautek Omazić (39) ne nalazi se više u evidenciji službene policijske stranice nestalih, a njena prijateljica i voditeljica Hana Tabaković oglasila se na Facebooku i potvrdila da je pjevačica pronađena živa i zdrava.

“Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel”, poručila je.

Podsjetimo, bivša pjevačica grupe E.T. s bendom je planirala veliku turneju ‘Flashback’ zajedno s grupom Colonia i Karma, a menadžer Renis Gržinić je nakon vijesti o njenom nestanku za Večernji list komentirao kako su na tom projektu svi dugo radili, ali i detalje razgovora s pjevačicom uoči samog nestanka.

“U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom”, rekao je menadžer za Večernji list pa dodao:Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao…Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku.

Gržinić je učinio onako kako mu je savjetovala Katarina te je jučer rekao da će ju na turneji zamijeniti nova članica grupe, pjevačica Meri Andraković.

Katarina je četvrta od pet pjevačica grupe E.T., koja je grupu napustila nakon 11 godina suradnje.

 

Komentari