Rakitić nije ni napustio Sevillu, a Ramos mu već poslao poruku i pokazao svoje pravo lice

Foto: Facebook

Ivan Rakitić jučer je službeno napustio Sevillu i potpisao je za saudijski Al Shabab. Hrvat se u suzama oprostio od suigrača, a prvi koji se nakon svega oglasio je Sergio Ramos koji je pokazao kakvog prijatelja Rakitić ima.

Napravio je iznenađujuću odluku da u samom završetku zimskog prelaznog roka napusti Sevillu, te ćemo Rakitića sada gledati u Saudijskoj Arabiji među mnogim zvijezdama koje su se tamo skrasile.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba
Foto: Facebook

Sve se dogodilo ‘preko noći’

On je imao ugovor do kraja sezone i očekivalo se da će možda i karijeru završiti u Sevilli, no sve se preko noći promijenilo i Hrvat je na kraju potpisao za Al Shabab.

Jučer je Sevilla organizirala oproštajnu press konferenciju na kojoj su prisustvovali svi igrači ovog kluba, a Rakitić nije mogao zaustaviti suze kada je potvrdio da više neće igrati u dresu tog kluba.



Jasno je kakav je trag Hrvat ostavio u klubu iz Andaluzije s kojim je u dva navrata uspio da osvoji Europsku ligu.

I suigrače je iznenadio odlukom da napusti klub, te mnogi od njih nisu mogli da zadrže emocije kada je jučer Rakitić zaplakao.

Foto: Instagram

Ramos se prvi oglasio

Među prvima koji se oglasio nakon što je Rakitićev transfer potvrđen bio je iskusni Sergio Ramos koji je pokazao hrvatskom veznjaku kakvog prijatelja ima.

“Sevillista i srce Seville. Sretno Ivane, ovdje ćemo te se uvijek sjećati”, poručio je Ramos dojučerašnjem suigraču.

Poznato je da Ramos i Rakitić svojevremeno nisu bili toliko bliski s obzirom da su igrali za Barcelonu, odnosno Real Madrid, ali kada ih je sudbina spojila u Sevilli to se promijenilo, prenosi sportsport.ba

Srna ispričao potresnu sudbinu svoje obitelji: ‘Četnici su upali u selo i žive su ih spalili’

Komentari