ŠANK U KINO EUROPI IDE MILANU BANDIĆU JDOO ‘Želim lijepo živjeti od tuđe imovine’

Bruno Konjevic / CROPIX

Kandidat na posljednjim predsjedničkim izborima Dario Juričan zatražio je šank u Kinu Europa koje je gradonačelnik Milan Bandić besplatno dodijelio KIC-u.

“ŠANK U KINO EUROPI IDE MILANU BANDIĆU JDOO! 🙂

KIC, Preradovićeva 5, Zagreb

Poštovani ravnatelju KIC-a, g. Petar Bujas,



odlukom veleuvaženog gradonačelnika Milana Bandića, a na poticaj drugih veleuvaženih tijela donesena je odluka da se kino Europa dodjeli na upravljanje upravo KIC-u, kojeg već neko vrijeme vodite.

Ovim putem obraćam Vam se kao direktor tvrtke Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. u namjeri preuzimanja šanka u kinu Europa.

Kreću topliji dani, Stožer civilne zaštite želi da se pije, jede i banči na terasama i puni državni proračun, jer neće svi u crkvu.

Uvjeren sam da razmišljate o rentanju šanka. A ako to ne činite, onda se potencijalno izlažete određenom obliku kaznenog djela, jer ne postupate prema nekretnini kao dobar gospodar javnog dobra. Naime, uskraćujete KIC-u, a time i gradu Zagrebu dodatni prihod, a Zagrebu u ovom teškom trenutku financijske prenapregnutosti svaka kuna jako puno znači! Nadam se da Vaše dosadašnje pasivno postupanje neće doći do uši našeg gradonačelnika Milana Bandića, koji ne trpi da neka tako dobra nekretnina skuplja prašinu! Ima taj nos za posliće.

Moja tvrtka Milan Bandić usluge protuusluge j.d.o.o. ima naširoko poznati renome, registrirana je između ostalog i za djelatnost ugostiteljstva. Kako je Vaš redoviti zakupoprimac ugostiteljskog potencijala Tomo Ricov, kao i drugi pajdo Denis Mohenski, zauzet pripremama za Advent, ostaje Vam moja tvrtka kao jedina potencijalno zainteresirana. Nemojte okolišati, očekujem Vašu ponudu na svom stolu ili ispod njega, onak kak se to u Zagrebu furt dela, i to u što kraćem roku. Vremena su teška, a ja želim lijepo živjeti od tuđe imovine.

Na svečano otvaranje šanka ću vas svakako zvati, baš kao i našeg gradonačelnika Bandića. Obećajem, za njega ćemo na stolnjacima ostaviti nove etikete, da ih može prigodno prerezati.”

Komentari