Sergej Ivanović: Bandić mi je umro u kući. Sve je bilo uobičajeno, nije se žalio ni na što, a onda se sve u trenu promijenilo

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo”, kaže Sergej Ivanović, prijatelj Milana Bandića, u čijoj je kući u subotu navečer naglo pozlilo zagrebačkom gradonačelniku.

“S Milanom sam se družio u subotu gotovo cijeli dan. Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo na kratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr. Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, ne političkim, temama čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale”, kaže Ivanović i dodaje kako mu je teško govoriti o tome što se događalo u tim minutama u subotu blizu ponoći jer i dalje je u šoku s obzirom na to da se sva događalo u sekundi bez ikakve najave, piše Jutarnji.

“Ne, Milan se nije žalio ni na što, sve je bilo uobičajeno šalili smo se tijekom razgovora, a onda se u trenutku sve promijenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući”, kaže nam vidno potresen Bandićev prijatelj Ivanović.



Komentari