Nisu svi bili oduševljeni Severininim dijeljenjem na Dori: ‘Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji’

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Nakon proglašenja polufinalista, odnosno onih koji će nastupiti u finalu Dore u nedjelju 25. veljače, održala se i pres konferencija na kojoj su se svi prisutni družili i šalili.

Na pres konferenciji družili su se svi kandidati koju su prošli u finale Dore. Osim među nastupima, Severina i Let 3 bili su zvijezde i na pres konferenciji. “Moje ime nije Severina. ja sam stigla s druge planete”, započela je Severina.

“Na mojoj planeti ljudi su slobodni. Ja sam na svojoj planeti kraljica ljubavi i pravde, začudilo me kad sam vidjela da na planeti Hrvatska živi mnogo tužnih ljudi”, rekla je Severina na engleskom jeziku.

“Severina je kraljica ljubavi, dobrote i razumijevanja. Pomoću naše kraljice maknuli smo Babarogu. Tko je Babaroga? Pročitajte Kafkin ‘Proces’ shvatit ćete”, odgovorio joj je Zoran Prodanović Prlja.



Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

‘Nije toliko veliko, ali poslužit će svrsi’

“Odakle inspiracija za pjesmu? U svemir smo ispalili vapaj, na njega se odazvala kraljica ljubavi”, nadodao je Prlja. Posebno duhoviti bili su Mario Battifiaca i Robert Ferlin koji su također ušli u finale.

“I mi smo imali gosta iznenađenja. To kod nas nije bila Severina, nego Mladen Grdović. Nije došao zbog više sile, kaže da je dobio crijevnu virozu”, našalio se dvojac. Nakon toga Severina je počela dijeliti jaja.

Gledatelji užasnuti finalistima izbora za Eurosong: ‘Ovo je bila parodija na Doru! Prestanite pjevati’

Battifiaca ju je odbio. “Hvala lijepa, ali ja već imam dva jaja”, rekao je. “Nije toliko veliko, ali poslužit će svrsi”, nadovezao se Saša Lozar. Severina je jaje ponudila i Eugenu, koji joj je vratio jaje. “Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji”, odgovorio je pjevačici.

Komentari