Srpski mediji ismijavali hrvatski rukomet, a sada ih legendarni Šola izbacio s prvenstva

Screenshot: X

Srbija je nakon dramatičnog poraza od Crne Gore (29:30) ispala s Europskog rukometnog prvenstva, i to već u prvom krugu.

Crnogorci, koje s klupe vodi legendarni hrvatski rukometaš Vlado Šola, slavila je pogotkom u posljednjoj sekundi i tako upisala veliku pobjedu.

To je neugodno iznenadilo, pa čak i šokiralo srpske medije koji su imali puno više očekivanja od svojih rukometaša, no doživjeli su, kako pišu, fijasko, brodolom, debakl…

“Debakl Srbije na Europskom prvenstvu: Bolan poraz rukometaša – Crna Gora ih poslala kući već poslije prve faze”, piše Kurir.



Foto: Facebook

U sličnom tonu piše i Nova.rs koja tvrdi da je “Crna Gora pobijedila srušila snove Orlova”.

Posebno kritično bili su na srpskom portalu Mozzart Sport koji tvrdi da “stvari treba nazvati pravim imenom – fijasko Orlova” pa nastavlja da je ovo bilo “slabo, užasno izdanje” njihovih rukometaša.

“Vrijeme je za reset, vjerojatno s novim izbornikom”, tvrdi Mozzart Sport koji zaključuje da su njihovi rukometaši završili onako, kako su krenuli – “katastrofalno”.

Tu nije kraj dramatičnim naslovima, Informer piše da je ovo bio “brodolom srpskog rukometa u Munchenu”, dok B92 i Telegraf zaključuju da je ovo bio “neslavan kraj Srbije na Europskom prvenstvu”.

Foto: Facebook

Ranije omalovažavali Hrvate

Podsjetimo, pred početak Europskog rukometnog prvenstva Srbi su opleli po hrvatskom rukometu “Kod njih je raspad sistema, mi smo sad za njih sila”, a onda im se dogodilo ovo – ispadanje već u prvom kolu.

Susjedi opleli po hrvatskim rukometašima: “Kod njih je raspad sistema, mi smo sad za njih sila!”

Komentari