Srpski portali o hrvatskim rukometašima: ‘Nije da ih volim, al forsiranje Francuza je presmiješno’

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Utakmice hrvatske rukometne reprezentacije gledaju se diljem Hrvatske, ali i u popularnoj “regiji”. Kao što je i slučaj s Vatrenima, tako je i sa rukometašima, koje obožavaju u Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, pa i u Srbiji…

Tako je dosta simpatija pobrala i krađa od strane sudačkog para, utjecalo je sigurno na konačni ishod, utakmica se lomila u zadnjim minutama…

“Nije da nešto volim Hrvate, ali ovo forsiranje Francuza je presmiješno od strane sudaca.”, napisao je jedan od fanova: “Ovo su Hrvati mogu dobiti s pola gasa, ali previše grešaka, sve u svemu, oni su za nas space shuttle”.

Foto: Ante Cizmic/Cropix

Dosta poklon lopti



Također, neki ne mogu shvatiti čemu stalno forsiranje Francuske od strane sudaca, nešto što se događa konstantno: “Bilo je dosta poklon lopti, ali kad je najbitnije, eto sudaca za Francuze”, “Klasika, suci na strani Francuza”, samo su neki od komentara na B92.

“Otkad pratim rukomet, a pratim ga dugo, ne sjećam se da sam vidio ovako skandalozno suđenje. Strašno je koliko se guraju veliki”, “Suci su prelomili utakmicu s nekoliko diskutabilnih odluka kada se utakmica lomila”.

Hrvatska nije izgubila šansu za polufinale, trebaju našim rukometašima sada pobjede protiv Mađarske, Islanda i Njemačke, uz uvjet da Austrijanci ne pobjede u svim utakmicama do kraja. Rukometaši igraju već sutra, a na meniju je Mađarska koju su iznenađujuće pobijedili Austrijanci.

Komentari