Stankovićeva najava gosta naišla na jednoglasno odobravanje: ‘Bravo! Emisija treba trajati 5 sati’

Twitter

Televizijski voditelj Aleksandar Stanković na malim ekranima već je kultno ime. Njegova emisija Nedjeljom u 2 iz tjedna u tjedan bilježi visoku gledanost, a Stanković prije svake emisije na društvenim mrežama najavi nadolazećeg gosta.

To redovno izaziva burne reakcije fanova, što se dogodilo i ovog puta. Aco je, naime, najavio kako mu ovog vikenda u goste stiže magistar neurofiziologije dr. Ranko Rajović. Uz fotografiju gosta podijelio je i jednu njegovu izjavu na temu nasilja među djecom.

“U virtualnom svijetu na najbrutalnije načine ubijaju jedni druge i ne mogu razviti empatiju prema okolini. Empatija je najvažnija i ona nas razlikuje od kompjutera. Nije u tehnologiji najveći problem, ali, ograničite djeci mobitele”, stoji između ostaloga u opisu.

Foto: Screenshot/HRT

Najava naišla na gotovo jednoglasno odobravanje

Kako to gotovo uvijek i biva, njegova najava i ovog puta privukla je veliku pozornost. Na Facebooku je na nju reagiralo 1,7 tisuća ljudi, kao i više od 150 komentara. Ono što je zanimljivo jest da većina pratitelja odobrava Acinog novog gosta.



“Bravo za izbor gosta, ovu nedjelju sad zbilja jedva čekam”, “Izvrstan gost i goruća tema”, “Rezervirati ću termin za nedjelju”, “Radujem se ovoj emisiji! Svaki roditelj treba ovo pogledati”, “Emisija treba trajati 5 sati, odličan gost”, “Rajović je vrhunski stručnjak”, komentirali su fanovi.

Vedrana Rudan opako oplela po Hrgi, nije birala riječi: ‘Nebitna gospođa koja živi od žderanja’

Podsjetimo, u prošloj emisiji Aco je ugostio književnika i profesora na odjelu za germanistiku zagrebačkog Filozofskog fakulteta, Kristiana Novaka. Za vrijeme trajanja emisije, rasprava se većinom fokusirala na književnost, sve dok Aco nije malo skrenuo u političke vode.

Zanimalo ga je planira li se ovaj jezikoslovac ikada baviti politikom, na što je dobio negativan odgovor. “Ne. Sve poruke koje dobivamo od političke elite su manipulacija. Ja bježim od vodećih pozicija općenito jer moraš donositi odluke zbog kojih nećeš nekome biti drag”, smatrao je Novak, piše Dnevno.hr.

 

Komentari