Stigla nova prijava protiv Milanovića i Grbina! Oglasio se šef SDP-a: ‘Svaka budala može poslati nešto’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

“Svaka budala može poslati nešto”, kratko je za 24sata Peđa Grbin, predsjednik SDP-a komentirao informaciju da je Povjerenstvu za sukob interesa stigla prijava protiv njega i predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Da su zaprimili prijavu protiv ove dvojice političara, potvrdili su i iz samog Povjerenstva.

“Prijava je u smislu da svojom predsjedničkom ulogom pogoduje SDP-u. Odnosno da Milanović iz uloge predsjednika najavljuje kandidaturu, a da Peđa Grbin najavljuje njega”, rekli su iz Povjerenstva za 24sata. Riječ je o neanonimnoj prijavi, a iz Povjerenstva nisu mogli reći tko je prijavitelj.

“Jasna je odredba zakona da smo obavezni štiti anonimnost podnositelja”, rekla je predstojnica Ureda Povjerenstva Majda Uzelac. Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića su poručili da nemaju komentara na samu prijavu.



Goran Mehkek/Cropix

Već predali liste za izbore

Koalicija Rijeke pravde predvođena SDP-om predala je u četvrtak DIP-u u Hrvatskom saboru svoje izborne liste u 10 izbornih jedinica, a kao prve poteze ako dođu na vlast, najavili su smjenu Ivana Turudića s čela DORH-a, ukidanje tzv. lex AP te izmjene Zakona o mirovinskom osiguranju.

Milanović tuče po Plenkoviću: ‘Znam da me se želi uvući u kaljužu. HDZ je baš opasna stranka’

Podsjetimo, dok je predsjednik RH Zoran Milanović, koji se predstavlja kao premijerski kandidat ove koalicije, naveo moguću suradnju i s Domovinskim pokretom i Mostom nakon izbora, predsjednik SDP-a Grbin izjavio je kako je uvjeren da razgovori s drugim strankama neće biti ni potrebni jer će osvojiti dovoljno glasova da bez ostalih mogu sastaviti Vladu.

Komentari