Stvari su se zakomplicirale: Zlatko Dalić ostao bez dvojice napadača pred Tursku

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Šokantno je bilo sinoć u Splitu protiv Walesa, kada se ponovno potvrdilo staro pravilo, ako ne zabiješ primit ćeš pogodak iz potpuno neizgledne situacije i baš se to dogodilo Hrvatskoj kojih minutu prije kraja.

Kvalifikacije su se već zakomplicirale na samom otvaranju, a sva sreća kako smo dobili lako prolaznu skupinu, rasplinula se kao balon od sapunice.

No nema vremena za plakanje i neke velike analize, Kramarić je mogao i morao dodati ali nije i najbolje je tu raspravu ostaviti na tome i žaliti za gredom Pašalića ili lošim šutom Kovačića u izglednoj situaciji.

Bez napadača



Iako je Zlatko Dalić malo ljutit na svog prvog napadača Andreja Kramarića, on je siguran u prvih 11 u Turskoj i čak je moguće kako će biti jedina špica.

Za ozljedu Brune Petkovića znalo se i prije Walesa, ali je prevladavalo mišljenje kako će biti fit za Tursku, no to se nije dogodilo i Petko propušta obje utakmice otvaranja kvalifikacija za Euro.

Kada smo sredinom drugog poluvremena vidjeli kako se Marko Livaja hvata za mišić, nije dalo naslutiti na dobro, a u nedjelju dolaze vijesti kako će i Livaja ostati u domovini i propustiti gostovanje u Bursi.

Problemi za Zlatka Dalića se gomilaju, a moguća pobjeda Turske odvojila bi ih na već pet bodova od nas, jer naši suparnici u utorak od 20 sati i 45 minuta, su u prvoj utakmici pobijedili na gostovanju Azerbajdžan.

 

Komentari