Svjedoci stravičnog napada na djecu kod Osijeka: Uzeo joj je bicikl srušio ju je i ubo odvijačem

Foto: Dubravka Petric/Pixsell

Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak koji je oštrim predmetom ozljedio dvoje djece je uhićen, a na oba mjesta događaja obavlja se očevid kojim rukovodi Zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Osijeka u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

Ozlijeđenoj djeci pruža se liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja”, javila je PU Osječko-baranjska. Motiv iz osječke policije nisu željeli komentirati jer je očevid još u tijeku.

U Mecama je ubodena djevojčica, a u Dardi dječak. Nakon što su pregledani u bolnici, djevojčica je puštena kući s lakšim ozljedama, dok je dječak zadržan na liječenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške tjelesne ozljede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o djeci u dobi od 11 godina.



Djeca nisu povezana s napadačem

Djeca, kako se doznaje, nisu povezana s napadačem već ih je nasumično napao.

Svjedoci napada opisali su za HRT što se dogodilo.

“Dijete je išlo od bake, tu je na samom raskršću on naišao, uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio”, kazao je jedan svjedok.

“Još kaže mali – nisam mu ništa napravio, zašto me dirao. Dijete se uplašilo, ostalo sjediti na travi, ja sam mu podigao majicu i vidio ubode po leđima. Bože sačuvaj”, kazao je drugi svjedok, piše Index.

STRAVA KOD OSIJEKA Muškarac nožem ozlijedio dvoje djece, završila u bolnici

Komentari