Todorić objavio ‘šokantne podatke vezane uz grupu Borg: ´Plenković i Martina Dalić su simboli korupcije u akciji’

Facebook

Kako je i jučer najavio, Ivica Todorić nešto poslije 8 sati oglasio se na svom facebook profilu s dokazima vezanim uz Agrokor, BORG, te je napao premijera Andreja Plankovića, Martinu Dalić….

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“SIMBOLI KORUPCIJE U AKCIJI

Danas u RH su svima poznate činjenice da je zločinačko udruženje grupa Borg dobila političku podršku da piše zakon sebi po mjeri, a koji je predsjednik HDZ-a Plenković manipulacijama, lažima i političkim autoritetom nametnuo Vladi i Saboru na izglasavanje. Nakon čega je grupa BORG neprijateljski preuzela privatnu imovinu Agrokor.Kako cilj nije bio samo preuzeti Agrokor već sada predsjednik HDZ-a Plenković šalje grupu BORG u Agrokor da ga i OPLJAČKAJU. Iako je A.Ramljak od članova grupe BORG jedini zaposlenik Agrokora ponovno ostali zločinci iz grupe BORG ilegalno dolaze u Agrokor i njime upravljaju.

Sada prilažem šokantni dokaz (mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor.
Kako u svakom trgovačkom društvu vlasnik imenuje i skupštinu i nadzorni odbor ovdje se vidi tko je praktički vlasnik Agrokora i tko imenuje funkcionere u Agrokoru.
Ali to nije sve, sada drugi jos šokantniji dokaz, A.Ramljak šalje dokumentaciju – nadzorni odbor prijedlog novih članova i to nezamislivo – TENI MIŠETIĆ (naravno Plenkoviću) i M.Dalić.

Čovjek ostaje u nevjerici. Kako sud, DORH takav kriminal dozvoljavaju? Šta rade istraživački novinari?

Jasno je da vlasnici imenuju članove nadzornih odbora, u ovom slučaju to može biti Izvanredni povjerenik Ramljak – kojemu je Plenković pisao životopis za nominaciju u Agrokor – a IZNAD NJEGA JE PVV, SUD, A NE Plenković, Dalić, Bricelj, Korunjić,Besak i sličnu(usput svi članovi zločinačke grupe BORG) osim toga nisu zaposleni u Agrokoru, a Agrokorom upravljaju, KAKO? Isto praksa kao prilikom neprijateljskoga preuzimanja Agrokora!

Osim toga sve te kriminalne radnje bile su priprema početka pljačke, afera savjetnici, Hotmail afera, Roll up afera i dr., (o čemu ćete poštovani pratitelji dobiti dokaze). DORH nije imao snage zaustaviti korupciju i kriminal!
MILIJARDE SU UBRZO POKRADENE A AGROKOROVE FIRME SU UNIŠTENE, HRVATSKI NACIONALNI INTERES ZGAŽEN! SVJETLO U TUNELU – KONAČNO SU GRAĐANI GLAVNOGA GRADA HRVATSKE HDZ-U, USTVARI PLENKOVIĆU KAZALI DOSTA, PONIZILI GA I BACILI NA POD U PRAŠINU GDJE JE ON BACIO ČITAVU HRVATSKU!”, napisao je Ivica Todorić, prenosi RTL

Komentari