Tony Cetinski oglasio se nakon otkazanog nastupa u Sarajevu: Ima jasnu poruku

Foto: Facebook

Hrvatski pjevač Tony Cetinski jedna je od vječnih legendi naših prostora, što dokazuje i njegov prepun raspored. No zbog jedne odluke, pjevača ove godine ipak očekuje jedan nastup manje. Kako prenose regionalni mediji, gradonačelnica Sarajeva ipak je popustila pod pritiskom te otkazala njegov nadolazeći koncert u Sarajevu.

Tamo je trebao nastupiti povodom 40. obljetnice početka Zimskih olimpijskih igara, kako je navodila turistička zajednica Kantona Sarajevo. Vijest o tome da nastupa neće biti razočarala je brojne njegove fanove te poput bombe odjeknula medijima. Sada se o svemu oglasio i Cetinski, prema čijim riječima se može zaključiti kako je, razumljivo, ogorčen.

“Eto da i mene netko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem sa otkazivanjem koncerta no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide”, započeo je pjevač u poduljoj iskrenoj objavi na svojem Facebook profilu.



 

“Naša je deviza samo ljubav”

“Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.05.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV! Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan”, dodao je Cetinski.

“Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše. Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima”, nastavio je Tony, koji je za kraj poslao snažnu poruku.

“Sa naglaskom na dio stihova: Nije važno gdje se moliš, po kojoj svetoj knjizi, samo je važno jesi li čovjek ili nisi”, zaključio je Puljanin. Njegova objava u kratkom roku prikupila je na stotine reakcija fanova, koji čini se odobravaju svaku njegovu riječ. Svoju podršku izrazili su i u nekolicini komentara, piše Dnevno.hr.

Foto: Damir Skomrlj/Cropix

Burne reakcije publike

Podsjetimo, informacija o nastupu Tonyja Cetinskog u Sarajevu već je prije nekog vremena izazvala burne reakcije publike. Mišljenja su bila podijeljena, a brojnim građanima zasmetalo je to što za obljetnicu nisu odabrani domaći izvođači. Čni se kako je naposlijetku prevagnula negativna strana te je gradonačelnica promijenila mišljenje.

Razlog za otkazivanje vjerojatno leži u činjenici što gradonačelnica Benjamina Karić nije dala dopuštenje za financiranje koncerta, iako je Gradska uprava delegirala projekt prema Vladi Kantona Sarajevo. Tony sa ovim gradom inače već i ima povijest, budući da je tamo 1996. godine snimao spot za svoju pjesmu ‘Prah i pepeo’.

Zagrebačka knjižara zgrozila statusom o Severini, žestoko je izvrijeđala: “Ovo je dno dna”

Komentari