TRENER OBJASNIO ZAŠTO ORŠIĆ NE IGRA: ‘Ne radi se o kvaliteti ili nekvaliteti, pitanje je odluke’

Foto: Instagram

Southampton nakon domaćeg 0:1 poraza od Bournemoutha u 33. kolu Premiershipa i dalje ide prema ispadanju jer su zanji na ljestvici, a novinari su na ‘nož’ dočekali trenera Rubena Sellesa.

Do kraja prvenstva ostalo je pet kola. Mislav Oršić opet nije bio u sastavu, dok je Duje Ćaleta-Car odigrao čitavu utakmicu.

Novinare je zanimao upravo Oršić, koji je za klub upisao samo pet nastupa, a vrijednost mu je s 10 milijuna eura pala na sedam milijuna.

“Neću sada ocjenjivati igrače niti momčad, imam zaista veliku momčad s 30 ili 31 članom, a mi uvijek razgovaramo o onima koji nisu tu. A da su igrali ti drugi, vi biste opet pitali za one koji nisu igrali. Puno je igrača izvan momčadi i nije na meni da ocjenjujem njihovu kvalitetu, na meni je da radim s ekipom. Svaki tjedan vodimo isti razgovor”, odgovorio je Selles.



Novinari nisu odustali, nego su pitali da ako stalno isti igrači ne završavaju u momčadi koja igra, onda je očito da trener misli kako nisu dovoljno dobri.

“Mislav je bio u momčadi prošli tjedan, i Onuachu također. Nije istina da stalno ne igraju isti. Ja ne mislim da je to pitanje kvalitete, pitanje je odluke. Te odluke moram donijeti ja, i onda nakon toga sve iskomentirati i vama. Dakle, ne radi se o njihovoj kvaliteti ili nekvaliteti”, zaključio je Selles, prenosi Direktno.hr.

Komentari