Uhićen kontroverzni srpski glumac: Uhvaćen je na djelu, objavljeni su detalji pretresa

Foto: Dusko Marusic / CROPIX

Srpski glumac Sergej Trifunović uhićen je nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio marihuanu, pišu tamošnji mediji.

Prema neslužbenim saznanjima, uhićen je i muškarac koji je 51-godišnjem glumcu prodao marihuanu, a obojici je određeno policijsko zadržavanje.

Također, Kurir piše kako je policija pratila automobil muškarca te ga je uhvatila tijekom primopredaje droge.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Pronašli mu 5 grama marihuane

“Kod Trifunovića je pronađen jedan paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane”, navodi izvor za Kurir.



Inače, Trifunović je zadnji put priveden u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu.

Protiv beogradskog glumca je tad, zbog remećenja javnog reda i mira, splitska policija podnijela optužni prijedlog jer je na gradskoj plaži pustio psa bez uzice. Trifunović se tad svađao s policajcima, a u konačnici je kažnjen s 500 eura te je dobio i zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana.

Foto: Darko Tomas/Cropix

“Nikada više neću doći u Split”

Sergej se nakon privođenja u Splitu oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

“Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split“, napisao je Sergej na Instagramu.

Srpski glumac se oglasio na Instagramu: ‘Nikada više neću doći u Split, a Ivoševiću govance malo…’

“Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo”, dodao je Sergej.

Komentari