Užas u BIH: Srbin vrbovao djevojčicu, nagovorio ju da pobjegne od kuće i bude mu žena

Foto: Branimir Boban / CROPIX

Policija je u Mostaru uhitila 32-godišnjeg državljanina Srbije M. J. osumnjičenog da je počinio kazneno djelo seksualnog odnosa s maloljetnom osobom.

Srbin je uhićen zbog toga što je preko društvenih mreža nagovarao 14-godišnju djevojčicu iz naselja Pazarić da pobjegne od kuće i uda se za njega, piše Klix.

PU Hadžići je 13. ožujka dobila prijavu nestanka djevojčice koja se udaljila u nepoznatom smjeru. Policijski službenici PU Hadžići i Trnovo su preko operativnih podataka došli do saznanja da je djevojčica pobjegla od kuće kako bi se udala za 32-godišnjaka.

poskok.info/ilustracija

S djevojčicom bio na putu prema Crnoj Gori



Suradnjom policijskih službenika Uprave policije Kantona Sarajevo, PU Hadžići i Trnovo, Federalnog MUP-a te Policijske postaje Sjever Mostar, 32-godišnjak je lociran, a potom uhićen.

Muškarac se s djevojčicom nalazio u Mostaru, a bili su na putu prema Crnoj Gori, piše Klix. Osumnjičeni je odveden u postaju na ispitivanje i kriminalističku obradu, dok je djevojčica vraćena roditeljima.

Muškarac se trenutno nalazi u prostorijama mostarske policije zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolnog odnosa s maloljetnom osobom, potvrđeno je za Klix.

Ako bude osuđen, može dobiti zatvorsku kaznu od jedne do osam godina.

Policajac Danijel nokautirao kupca u dućanu, sve je eskaliralo: ‘Je*em ti mater četničku, razbit ćemo te’

Komentari