Velike ovacije za Luku Modrića: Cijeli stadion je ustao i zapljeskao hrvatskom maestru

Foto: Guliver Images

Još jedno dobro izdanje Luke Modrića, napokon je stigla i minutaža. Real Madrid gostovao je u 31. kolu španjolske Primere u Mallorci, kod 15. momčadi lige. Kraljevski klub slavio je s 1:0, a spektakularan pogodak Aureliena Tchouamenija možete pogledati OVDJE.

Inače, Hrvatski maestro Luka Modrić nastupio je u početnom sastavu i za svoju izvedbu pokupio brojne pohvale. Posebnu je pozornost dobio prilikom izlaska s terena u 86. minuti kada ga je zamijenio Dani Carvajal.

Gotovo svi navijači na stadionu Son Moix ustali su i zapljeskali kapetanu Vatrenih koji je ocijenjen s visokih 7.8. Više od njega u momčadi Reala dobio je jedino strijelac Tchouameni – 8.3.

Modriću minutaža na Otoku?

Dobre su to vijesti za trenera Carla Ancelottija uoči uzvrata četvrtfinala Lige prvaka u srijedu protiv Manchester Cityja. Čini se kako sada nema nikakvih prepreka da se Modriću pruži novu priliku od prve minute.

Podsjećamo, sjajnu je golčinu zabio Joško Gvardiol u prvom susretu odigranom u Madridu, nema sumnje da nas očekuje novi spektakl na Otoku. Nadamo se i uz veću minutažu hrvatskog maestra…

OVACIJE LUKI MODRIĆU POGLEDAJTE – OVDJE.

Amerikanac Tony postavio je novi svjetski rekord u čučnjevima, brojka će vas šokirati

Komentari