(VIDEO) NASTAVAK TUČNJAVE U NOVOM ZAGREBU Vozač Audija pojurio autom prema muškarcu i ženi iz Corse

Screenshot/Twitter

U Novom Zagrebu, u srijedu, došlo je do tučnjave na raskrižju Ul. Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik. U tučnjavi sudjelovalo je nekoliko ljudi, a video snimke kruže društvenim mrežama te su potegnule brojne rasprave.

Naime, oko 14 sati 26-godišnji vozač Opel Corse i 38-godišnji vozač Audija stajali su zbog crvenog svjetla na semaforu te se u jednom trenutku počela žestoko mlatiti.

Pravi razlog njihove tučnjave za sada nje poznat, a očevici pretpostavljaju da je razlog svega bila prometna svađa zbog oduzimanja prednosti.



Nakon što se upalilo zeleno svjetlo, vozači su ušli u svoje aute i krenuli, no vozač Corse udario je svojim automobilom u Audi i počeo “bježati” Avenijom Dubrovnik u smjeru Zagrebačkog velesajma.

Pojavila se nova snimka koja prikazuje daljnji razvoj događaja. Naime, nakon što je vozača Corse ponovo zaustavilo crveno svjetlo na semaforu raskrižja Avenije Dubrovnik s Avenijom Večeslava Holjevca, vozač Opela je izašao iz auta te se čini da ih je Audi zamalo pregazio.

Na kraju su muškarac i djevojka ponovno sjeli u auto i nepropisno se polukružno okrenuli po Aveniji Dubrovnik te nastavili jurnjavu u pravcu Porezne uprave.

Policijska uprava zagrebačka protiv ove dvojice muškarca podnijela je prekršajnu prijavu naročito zbog drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira. Vozač Opela dobit će i kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari. Također su iz policije poručili kako je istraga cijelog događaja u tijeku, piše Automobili.klik.

Komentari