VIDEO Pernar napravio incident na trgu: Stigla optužba o spolnom uznemiravanju

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

I ove subote na trgove diljem zemlje vratili su se muškarci koji mole krunicu. Osim u Zagrebu, javna molitva krunice muškaraca molila se u još deset gradova Hrvatske, a najburnije je, čini se, ponovno bilo u Zagrebu.

Foto: Dnevno.hr

Za incident je ovaj put zaslužan bivši saborski zastupnik Ivan Pernar, koji je još dan ranije najavio kako će doći na Trg bana Jelačića, jer, kako je najavio, želi oformiti “aktivističku grupu protiv Tomaševića”.

“Došao sam do zaključka da nema efektnijeg načina da se zaustavi crveni teror od toga da se njihove metode primjene protiv njih”, napisao je Pernar na društvenim mrežama.

Sada je objavio i snimku s trga na kojoj se vidi kako su među kontra moliteljima prisutni i članovi SDP-a, a na snimci je evidentno da ga prosvjednice odguruju i traže da ih prestane snimati, a jedna žena mu je pokazala i srednji prst.



Video pogledajte OVDJE.

Pernar napravio incident
Naime, već desetu za redom se održava i “Tiha misa” umjetnice Arijane Lekić-Fridrih, tijekom koje ona koristi boju i ruže kako bi upozorila na povećanje slučaja femicida i neravnopravnosti žena.

Tijekom performansa je došlo i do incidenta koji je izazvao Pernar kada je umjetnici Lekić-Fridrih tijekom rukovanja savio njezinu ruku i postavio je na njene grudi.

“Moje grudi su moje grudi i moje tijelo je moje tijelo”, rekla je Lekić-Fridrih koja je najavila pokretanje tužbe.

Komentari