‘VRLO MI JE UGODNO’ Kolinda u društvu mladog kolege plijenila pažnju u ležernom izdanju

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, pojavila se na otvaranju završnog Multiplier Sport Event projekta “Micro Learning Entrepreneurship for Athletes (MLEA)” u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Riječ je dvogodišnjem međunarodnom projektu posvećenom sportašima kojima je sportsku karijeru često teško uskladiti s paralelnim obrazovanjem. Ovaj projekt za cilj ima upravo im pomoći u tom problemu i pripremiti ih za tržište rada.

Kolinda je na otvorenju pozirala s mlađahnim dekanom ZŠEM-a Matom Njavrom, s kojim blisko surađuje. Odjevena u crno odijelo ispod koje se nazirala ležerna, zelena košulja smješkala se pored naočitog Njavre koji je bio odjeven u usko tamnoplavo odijelo.

Podsjetimo, Kolinda radi kao savjetnica za međunarodne odnose i suradnju u spomenutoj školi u kojoj je Njavro dekan. Prije dvije godine je govorila o toj suradnji za RTL Exkluziv.



Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

“Vrlo mi je ugodno i moram reći da je ovo nekako ugodan odmak od političkog svijeta i života, a opet pruža mnogo mogućnosti u onome što najviše volim, a to su međunarodni odnosi i međunarodna suradnja, spajanje institucija, spajanje ljudi, promicanje Hrvatske” kazala je svojedobno Kolinda Grabar-Kitarović.

Komentari