ZEKANOVIĆ MAHAO VREĆICAMA U SABORU! Prozvao Kekin i Grbina: ‘Trabunjaju oko plaža, Zagreb zatrpan smećem’

Foto: Saborska Tv

Ni ova sjednica Sabora nije mogla proći bez neke eskapade Hrvoja Zekanovića.

Tijekom rasprave o prijedlogu Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama, Zekanović je donio novi rekvizit – plavu ZG vrećicu za odlaganje otpada.

Osvrnuo se na optužbe SDP-ove zastupnice Sabine Glasovac, koja je vladajućima poručila da ovim izmjenama zakona zapravo objavljuju rat domicilnom stanovništvu jer će komunalni redari paziti na kojoj se plaži smiju kupati, piše Dnevno.

Mahao plavim vrećicama
“Glasovac je rekla da je vladajuća većina objavila rat domicilnom stanovništvu, jedino je rat domicilnom stanovništvu uveo Zagreb i Možemo”, rekao je i izvadio plave vrećice. “To je simbol vaše vladavine, vidimo da se policija i komunalni redaru spremaju obračunati s radnicima Čistoće u Zagrebu”, rekao je i mahao vrećicama.



Kasnije je tijekom rasprave oporbu optužio da su si zabili autogol jer, kako tvrdi, spinaju današnju raspravu o Zakonu o pomorskom dobru kako bi skrenuli pažnju sa štrajka radnika Čistoće u Zagrebu.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘Kekin i Grmoja su odgovorni, Zagreb je zatrpan smećem’
“Probali su napraviti temu svih tema, razotkriveni su, ali probali su priču napraviti jer je Zagreb danas zatrpan smećem. Tu su odgovorni Kekin i Grbin, a govore o plažama da skrenu priču na svoj kolosijek. Ta ekipa koja danas trabunja oko plaža je ista ona koja je bila ujedinjena oko podrške Rusiji”, rekao je Zekanović.

Mostovac Nikola Grmoja mu je poručio:

“Pričat ćemo i o tome, o nesnalaženju zagrebačke vlasti, no ovo je danas tema i vrlo je važna”.

 

Komentari