Ahmetović o žestokoj raspravi između Burić i Peović: HDZ nije pojasnio zastupnici da se hrvatstvo više ne mjeri difamirajućim aluzijama protiv Srba

Damjan Tadić/Cropix

Nakon što je u utorak, za vrijeme aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru, HDZ-ovka Majda Burić poručila zastupnici Radničke fronte Katarini Peović da ima “rusoljubno i srboljubno srce”, na ta je događanja na društvenim mrežama reagirala SDP-ovka Mirela Ahmetović.

“Gospođa Peović, osim što konstantno i učestalo laže i manipulira, kontinuirano pokazuje svoje rusoljubno srce, vrlo vjerojatno i srboljubno. Ona je upravo ta koja je, prema napisima određenih medija, fizički napala svog partnera. Ona je ta koja vrši nasilje kod kuće i skriva se iza svog identiteta…”, kazala je Burić zastupnici Peović, nakon što je ova ranije ušla u verbalnu raspravu s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Burić je zbog toga zaradila opomenu, a predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković zamolio ju je da se kloni tih teza o privatnoj sferi. “Na tu razinu nemojmo ići”, poručio joj je Jandroković.

Događanja u Saboru kasnije je na društvenim mrežama prokomentirala Mirela Ahmetović, koja je prozvala šefa SDSS-a Milorada Pupovca jer nije reagirao na izjave HDZ-ovke Burić.



“HDZ nije dosta pojasnio zastupnici da se hrvatstvo više ne mjeri difamirajućim aluzijama protiv Srba. Sada politički predstavnici Srba čine zajedničku Vladu. To je zastupnici vjerojatno promaklo. Reakcija Milorada Pupovca vjerojatno je promakla meni”, napisala je Ahmetović na Twitteru.

 

Komentari