Ante Rebić ostao bez trenera, Senol Gunes dao ostavku

Foto: Facebook

Trener turskog prvoligaša Bešiktaša Senol Gunes (71) podnio je ostavku nakon domaćeg poraza od Lugana (2:3) u susretu skupine D Konferencijske lige. Bešiktaš je do 80. minute vodio 2:0, no u posljednjih deset minuta gosti su zabili tri gola.

Bio je to samo nastavak serije loših rezultata turskog velikana koji je u posljednjih šest susreta upisao samo dvije pobjede. Bivši turski izbornik, arhitekt bronce na SP-u 2002. godine, vodio je Bešiktaš od listopada 2022., kada je naslijedio Francuza Valeriena Ismaela, piše Index.hr.

Četvrti u turskom prvenstvu
“Senol Gunes se nakon utakmice s Luganom sastao s našim predsjednikom Ahmetom Nur Cebijem i izjavio kako je momčadi potrebna svježa krv i podnio je ostavku na funkciju. Željeli bismo zahvaliti Senolu Gunesu na njegovom doprinosu našem klubu i želimo mu uspjeh u budućoj karijeri”, objavio je klub na svojim stranicama.

Bešiktaš, u čijim redovima igra hrvatski nogometaš Ante Rebić, trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu turskog prvenstva s 13 bodova, osam manje od vodećeg Fenerbahčea.



Komentari