Bačić: U izbornu utakmicu ulazimo sa svojim postignućima! U Hrvatskoj se danas bolje živi

Goran Mehkek / CROPIX

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava na Facebooku je najavio kako Domovinski pokret ulazi u kampanju.

“Nacionalna kampanja Domovinskog pokreta započinje na krajnjem istoku Hrvatske – od Iloka, Tovarnika i Cvelferije, a završit će na krajnjem jugu, na Prevlaci. Želimo poslati poruku da nam je važna cijela Hrvatska i da se nećemo, poput ostalih političkih stranaka, fokusirati na velika mjesta i gradove na kojima je koncentriran veliki broj ljudi, a samim time i glasova. Naše je polazište ruralni prostor koji je zanemaren, iseljen, zaboravljen i iz kojeg su ljudi otišli jer se o njima nije vodila briga. Već kroz današnje susrete vodit ćemo razgovore s našim Hrvaticama i Hrvatima, „običnim“ ljudima, razmijenit ćemo mišljenja i emocije, upoznati se s njihovim problemima te se podsjetiti tradicije i kulture našega naroda.

Posjetit ćemo i sunarodnjake na području Bosne i Hercegovine, a cijelom rutom držat ćemo se Hrvatske granice koja nažalost to više nije jer ju prelazi tko i kada to želi, bez kontrole. Obići ćemo i mnoge poljoprivrednike te ćemo pokazati kakva Lijepa naša treba i može biti.
Želimo ju ostaviti našoj, a ne tuđoj djeci! Hrvatska ima svoju budućnost, ima svoj put, samo ga trebamo pratiti! Crvena, bijela – prava! Vrijeme je za pokret! Domovinski pokret! Ustani i ostani!”, poručuje Penava.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi
Foto: Facebook

Bačić: U Hrvatskoj se danas bolje živi



Splitski HDZ predstavio je u utorak svoju kandidacijsku listu za 10. izbornu jedinicu čiji je nositelj Branko Bačić poručio da su u proteklih osam godina Hrvatsku učinili boljom državom pa je siguran da će im građani ponovno dati glas. Potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić rekao je da ulaze u izbornu utakmicu sa svojim postignućima koja su ostvarili u proteklih osam godina tijekom kojih su Hrvatsku učinili boljom državom i boljim društvom.

Foto: Robert Fajt/CROPIX

“U Hrvatskoj se danas bolje živi, povećali smo prosječne i minimalne plaće kao i mirovine. Naš investicijski rejting prije osam godina bio je na razini smeća, a danas smo došli na razinu investicijskog rejtinga, što nam omogućuje da se povoljnije zadužujemo i da nam ostaje više sredstava za brojne projekte”, kazao je Bačić.

Grbin: Problem Hrvatske je katastrofalna vlast, naša sveta dužnost je promijeniti je

Komentari