Barbarić Filipovića nazvao ‘lažljivim smećem’ te ga opsovao? Iz Uprave HEP-a sve demantiraju, evo što su rekli

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Iz Uprave HEP-a reagirali su na pitanje tjednika Nacional koji je u današnjem broju objavio detalje sastanka na kojem je šef Uprave Frane Barbarić ministra Davora Filipovića navodno nazvao “lažljivim smećem” te ga opsovao.

“Dostavljamo reagiranje Hrvatske elektroprivrede na članak pod naslovom „Tajni detalji sastanka u Vladi na kojem je Barbarić napao Filipovića: ‘J… ću ti mater, smeće jedno lažljivo’, autora Berislava Jelinića i Orhideje Gaure, koji je danas, 18. srpnja 2023., objavljen na stranicama 18-22 u tiskanom izdanju Nacionala:

Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d. Frane Barbarić pod pravnom i materijalnom odgovornošću odbacuje svaku mogućnost korištenja vulgarnog jezika, kako se u naslovu i tekstu ističe u gore navedenom članku u Nacionalu”, navodi se u reagiranju HEP-a.

Podsjetimo, Nacional je objavio da je na sastanku u Vladi nakon izbijanja plinske afere na kojem su bili premijer Plenković, ministar Filipović, predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić i njihovi bliski suradnici iz HEP-a i Vlade, “Barbarić napao Filipovića nazvavši ga lažljivim smećem. Potom ga je opsovao”.



Komentari