Bartulica čestitao Dan neovisnosti: Moramo ustrajno braniti dostojanstvo Sabora

COK

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica povodom dana Hrvatskog sabora i Dana neovisnosti uputio je vlastitu video poruku i čestitku građanima.

“Uključio sam se u politiku iz uvjerenja da se svakodnevno treba boriti za bolju Hrvatsku. Domovinski pokret to i čini u Saboru”, rekao je Bartulica.

Iz Hrvatskog sabora, ispred slike prve sjednice višestranačkog i demokratskog saziva Sabora napomenuo je kako smatra da se treba vratiti dostojanstvo institucijama i dostojanstvo Hravtskom saboru.

“Nažalost, svakodnevno možemo vidjeti kako ova Vlada omalovažava instituciju Hrvatskog sabora. Najnoviji primjer je odbijanje osnivanja Istražnog povjerenstva i mislim da je time premijer Andrej Plenković poslao svim građanima lošu poruku”, kaže zastupnik Domovinskog pokreta.



Dodao je kako njegovi kolege iz Domovinskog pokreta i on namjeravaju i dalje ustrajno raditi na tome da sve stvari izvedemo na čistac te da se i dalje obračunavamo s onim što ne valja u Hrvatskoj.

“Velika je cijena plaćena za našu slobodu, za slobodu Domovine i mi nećemo prihvatiti i stati na ovim traljavim odgovorima koje dobivamo od Vlade”, kaže Bartulica i dodaje kako je vrijeme je da ljudi dignu svoj glas.

Za kraj je svim građanima čestitao Dan neovisnosti i napomenuo kako ćemo Domovinski pokret i on u Hrvatskom saboru i dalje nastaviti ustrajno raditi u interesu građana i interesu Domovine u cjelini.

Komentari