Beljak žestoko reagirao na nerede Dinamovih navijača: ‘Nadam se će ih poslati na dugogodišnje robije u društvu ostalog ološa, silovatelja i ubojica’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Dio navijača Dinama, unatoč zabrani, odlučio se na gostovanje u Ateni i došlo je do nereda u grčkoj metropoli. Nažalost, ima i mrtvih. Naime, prema pisanju tamošnjih medija, navijač AEK-a preminuo je nakon sukoba s BBB-ima.

‘Rad je stvorio čovjeka’
Sada je cijelu situaciju na Facebooku komentirao i lider HSS-a Krešo Beljak, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Na dugogodišnji prisilni rad!

Rad je stvorio čovjeka, pa je jedini način da se ovoj sadističkoj kamarili stane na kraj upravo taj – da ih se prisilno zaposli. Kad već neće Hrvatska, nadam se da će barem nekoliko desetina njih riješiti Grčka i da će ih poslati na dugogodišnje robije u društvu ostalog ološa, silovatelja i ubojica.



Ne vidim drugog načina. Ulizivanje političara ovakvim kriminalcima i bagri, blage kazne i odobravanje dijela medija i struke u zadnjih puno godina samo su ohrabrile nove generacije divljaka koji nas sve skupa sramote gdje stignu. I to organizirano.

Ne zanima te probisvijete niti klub niti reprezentacija, a nogometne utakmice koriste samo da bi organizirali tučnjave i da bi završili u medijima. To im je top.
I pod cijenu ljudskih života”, napisao je Beljak.

Objavu pogledajte OVDJE.

Komentari