Beroš video porukom čestitao Božić, građanima čestitka nije najbolje sjela: “Ako padnete doktorima u ruke, pravite se mrtvi, možda i preživite”

Zeljko Puhovski/Cropix

Čestitkama povodom Božića u nedjelju se pridružio i ministar zdravstva Vili Beroš, ali čini se da nije dobio simpatije javnosti na društvenim mrežama.

Ministar je na Twitteru objavio kratki video s porukom kako bismo na listu želja, umjesto novih cipela, većih plaća, putovanja i puno darova, trebali staviti svoje zdravlje.

“Sastavite svoju listu želja. Sada je prilika staviti na prvo mjesto najvažnije – zdravlje i svoje bližnje. Želim vam svima sretan Božić i svako dobro u 2023. godini”, stoji u objavi uz kratki video.

Građanima, sudeći po komentarima, nije baš najbolje sjela ova čestitka.

“Gadljivo”, “Ako padnete doktorima u ruke, pravite se mrtvi, možda i preživite”, “Stavio sam ja zdravlje na prvo mjesto, ali liste čekanja kažu NE MO ŽE”, “I ja sam stavio zdravlje, ali, eto, na kontrolni kod kardiologa samo pet mjeseci moram čekati”, “Kako vas nije sram.

Teta će mi vjerojatno uskoro umrijeti jer ste vi i vaš sustav šest mjeseci tražili metastaze…”, “I ja sam prije mjesec dana stavila zdravlje na prvo mjesto i htjela dermatologu pa su rekli da mogu… Krajem 2023.”.

 

Komentari