Bivša predsjednica se na Uskrs javila s posebnog mjesta: ‘Njima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!’

Foto: Facebook

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nije propustila priliku da putem društvenih medija poželi svojim sugrađanima sretan Uskrs. Na svojoj službenoj Facebook stranici, objavila je srdačnu uskrsnu čestitku.

“Sretan i blagoslovljen Uskrs iz jednog od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo. Nemojmo nikada zaboraviti kakav je blagoslov živjeti u miru. Čuvajmo ga i budimo zahvalni svima koji ga čuvaju za nas. Krist je uskrsnuo!”, napisala je Grabar Kitarović.

Kolinda je objavila i nekoliko fotografija na društvenim mrežama te nadodala niz ključnih riječi u status poput Lavov, Uskrs, Ukrajina, mir i nada. Na jednoj od fotografija pozira s košarom ispred crkve, a na drugima je prikazala scene iznutra.

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi i gomila
Foto: Facebook

Građani se zahvalili u komentarima

U komentarima su brojni građani zahvalili bivšoj predsjednici na čestitci: “Hval i vama i vašim najmiljima želim sretan i blagoslovljen Uskrs”, napisao je jedan komentator. “Hvala draga naša i vama i vašoj obitelji Sretan I blagoslovljen Uskrs. Neka Vlada mir i ljubav u cijelom svijetu”, napisala je još jedna komentatorica.



Mons. Kutleša: Uskrs govori o našim sadašnjim životima

Komentari