Bivši policajac iz Virovitice slao gnjusne poruke i fotografije dvanaestogodišnjoj djevojčici

ilustracija

Bivši policajac, 54-godišnjak iz Virovitičko-podravske županije slao je gnjusne poruke seksualnog sadržaja i svoje eksplicitne fotografije osobi za koju je mislio da je 12-godišnja djevojčica. Nije ni slutio, pak, kako će njegova prepiska osvanuti na internetu, konkretnije u Facebook grupi ‘Stop pedofiliji SP Sub Rosa’.

“Upozoravamo Hrvatsku na predatora koji je poslao diverziji 12-godišnjeg djeteta na desetine fotografija i video. Smatramo da je osoba izuzetno opasna po djecu te stoga objavljujemo dio prepiske i pozivamo nadležne organe Republike Hrvatske na brzu reakciju” objavili su administratori te stranice, otkrivši i njegov identitet.

Upao je, tako, u zamku te organizacije koja djeluje u Srbiji i na internetu ima više od milijun pratitelja iz cijele regije, a cilj im je preventiva.



Dva mjeseca uporno je ovaj 54-godišnjak slao poruke ‘djevojčici’, a među njima je čak 30 fotografija njegova spolovila! Riječ je, kako otkrivamo, o muškarcu koji je, zbog seksualnog uznemiravanja, već skupio više od 20 prijava!

Nakon što je uznemirujuća prepiska objavljena na internetu, reagirala je i PU virovitičko-podravska.

Obavještavamo Vas da smo putem društvenih mreža došli do saznanja o ovom događaju, te su policijski izvidi u tijeku.

“Vezano za upit da li je navedena osoba već evidentirana zbog takvih ili sličnih djela, obavještavamo kako nismo u mogućnosti dati takvu informaciju” poručili su iz PU virovitičko-podravske.

No, muškarac je ‘vlasnik’ više od 20 kaznenih i prekršajnih prijava za seksualna uznemiravanja. Samo lani prijavljen je za više od pet slučajeva. Radio je kao policajac, a u mirovini je 15-ak godina. Drugi je ovo slučaj u samo desetak dana da je stariji muškarac iz Virovitičko-podravske županije ‘vrebao’, kako je barem mislio, djevojčice na internetu. Policija je oba slučaja pokrenula izvide, prenosi Večernji list.

Komentari