Bivši vratar Vatrenih u Turskoj: “Ovo je užasan osjećaj, pa ovakvih potresa nema niti u Japanu”

Foto: Twitter

Bivši golman Vatrenih Mario Galinović već dulje radi u Turskoj, koju je u noći pogodio razoran potres magnitude 7,8 stupnjeva po Richteru. Galinović se nalazi u Gaziantepu, gdje je u istoimenom klubu do kraja siječnja bio trener vratara. Više ne radi za turskog prvoligaša, no planirao je cijelu veljaču ostati u gradu. Epicentar potresa bio je nedaleko od tog grada.

“Užas, teška katastrofa. Ne mogu vam ni opisati koliko smo šokirani ovim potresom, a evo sada i tri sata kasnije sa suprugom sjedim u autu, čekam da sve skupa prestane. Poslije tog velikog potresa bio je još jedan malo manji koji se isto osjetio, situacija je užasna”, kazao je Galinović za 24 sata.

Kazao je kako je prvi potres trajao minutu i pol.

“Možete zamisliti kako se sve treslo. Naravno, brzo smo istrčali van, čekali iza tog našeg nebodera da se sve smiri”, rekao je i dodao da su neboderi dobro napravljeni pa nije došlo do urušavanja.



“Ma ovo je užasan osjećaj, pa ovakvih potresa od 7,8 Richtera nema niti u Japanu. Prvo sam se čuo sa svojim prijateljima ovdje, svi su dobro, to je ipak najvažnije. Znate, malo vas pogode ovakve situacije, osjećate se potpuno nemoćno. Teško mi je i uspoređivati ovaj potres s onima u Hrvatskoj, samo znam da je ovaj bio dosta jači, užas”, rekao je za 24 sata.

Komentari