Bjelovar zavijen u crno: Branitelja navodno namjerno pregazio prijatelj

Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Prometna nesreća koja se sinoć dogodila u Bjelovaru, mogla bi se okarakterizirati kao ubojstvo. Prema navodima svjedoka, muškarac je najprije izbačen iz vozila, a potom pregažen. Iz policije su potvrdili kako su uhitili i pritvorili 45-godišnjaka kojeg povezuju s ovim nedjelom.

Mojportal.hr, pak, doznaje kako je poginuo 53-godišnji ratni veteran i pripadnik satnije Zbora narodne garde, Stjepan Batković Batak. Uhićeni je navodno namjerno automobilom naletio na Batkovića te ga odbacio u dvorište.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

Svađa s prijateljem
Neslužbeno se doznaje kako su uhićeni i žrtva bili prijatelji od mladosti i često su se družili. No, te je večeri zabava potrajala do dugo u noć i pretvorila se u svađu. Muškarac je navodno Batkovića izbacio iz automobila, okrenuo se i pregazio ga.

“Još uvijek sam u šoku od svega što se dogodilo i ne znam što bih rekla. Nažalost, Batak se jučer doista posvađao sa svojim prijateljem iz djetinjstva, a što je poslije bilo, tko će znati. Oni su cijeli život bili prijatelji. Nevjerojatno”, otkrila je obiteljska prijateljica poginulog za Mojportal.hr.



Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, brada i smješkanje
Foto: Facebook

Tužan oproštaj
Jedan je očevidac za Večernji ispričao kako se bijeli Suzuki švicarskih registracija kretao Ulicom Ivana Gregurića u naselju Jošine. Nakon nekoliko stotina metara iz vozila je izbačen muškarac, a potom se vozač vratio na početak ulice i zaletio se automobilom prema Batkoviću. On se, pak, pokušao izmaknuti skokm u travu, ali bezuspješno. Od pokojnog Batkovića su se porukama na društvenim mrežama oprostili obitelj i suborci iz ZNG-a.

 

“Brate moj, hvala ti na svemu što smo preživjeli u našem djetinjstvu, na svim tvojim nestašlucima i lijepim događajima koje si nam pružio u našem životu. Nikada te zaboraviti nećemo. Neka te sad čuvaju anđeli Božji na nekom ljepšem mjestu. Do viđenja u nekom boljem svijetu, poručila je uz fotografiju preminulog brata”, objavila je na društvenim mrežama njegova sestra Ankica.

Komentari