Bože, kakva tuga! Mladi bračni par poginuo u nesreći: Čekali su bebu

Foto: Facebook

U Crnoj Gori dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je, kod mjesta Brezojevice, poginulo četvero ljudi. Kako se doznalo, do nesreće je došlo sinoć u 19 sati i 35 minuta, a među poginulima je i mladi bračni par koji je čekao bebu.

Mersin i Edina H. su se nalazili u automobilu u koji je direktno udario snimatelj koji se s kolegom vraćao iz pravca Rožaja. Kako je za portal Republika.rs ispričao izvor blizak istrazi, bračni par došao je na odmor iz Njemačke kako bi proveli praznike s obitelji.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, automobil i vozilo hitne pomoći
Foto: Facebook

“Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman s kolegom iz Rožaja. Snimali su svadbenu kolonu. Pošto je taj dio ceste ravan vozili su malo brže i direktno udarili u auto u kojem se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do liječnika u Berane”, priča za Republiku izvor blizak istrazi.

Automobil potpuno smrskan



Snimatelj Mirza M. i muškarac Nero C. koji je bio s njim u vozilu također su izgubili život.

“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i stigli do Brezojevica kod grada, dok je snimao svatovsku kolonu, došlo je do direktnog sudara”, rekao je svjedok koji kaže da su auti od sudara odletjeli u zrak.

Može biti slika sljedećeg: automobil
Foto: Facebook

Slike s mjesta nesreće pokazuju da je jedan automobil potpuno neprepoznatljiv.

Predsjednik općine Plav, Nihad Canović, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti.

 

Komentari